Forum

Notifications
Clear all
mipad
mipad
Group: Customer
Joined: 2019-10-31
New Member Customer

About Me

Sawetara dina sawise diluncurake browser web Firefox 70, Mozilla nolak pangembangan versi sabanjure, Firefox 71, sing saiki ana ing tahap uji beta.

Nalika Firefox 71 ora katon kaya nganyari gedhe, nggawa fitur-fitur mithablog anyar sing menarik, kayata mode kiosk anyar sing ngidini sampeyan mbukak browser web kanthi langsung ing mode layar tanpa gangguan liyane. Iki pancen migunani kanggo perusahaan sing pengin nggunakake kios, lan bisa diaktifake liwat parameter baris --kiosk.

Fitur liyane sing menarik sing bakal dadi bagean saka browser web sing bakal teka ing Firefox 71 yaiku Gambar-ing-Gambar (PiP) ing sistem Windows, supaya pangguna pangguna video metu saka kaca web menyang jendhela ngambang sing bisa diowahi ukuran lan diselehake ndhuwur kabeh windows lan ing endi wae ing desktop mithaspace sampeyan.

Ndhuwur, Firefox 71 njanjeni desain ulang babagan: config halaman konfigurasi internal, sing anyar, luwih gampang nggunakake Certificate Viewer sing nggawa luwih akeh fitur lan informasi sing luwih rinci, lan informasi wektu server anyar ing panel Network DevTools ngidini para pengembang web kanggo nganalisa wektu sing gegandhengan karo server ing konteks rincian panjaluk lan tanggapan liyane.

Firefox 71 wis diluncurake kanggo tanggal 3 Desember
Pengembang web uga seneng banget yen Firefox 71 nambah dhukungan kanggo fitur Subgrid ing inspektur kothak DevTools. "Subgrid nemen nambah utilitas lan keluwesan tata letak kothak kanthi ngidini mithapad kothak bocah nggunakake trek sing ditetepake karo wong tuwa," ujare Mozilla.

Rilis pungkasan browser web Firefox 71 kudu tekan lurung-lurung ing 3 Desember, nanging sampeyan bisa nyoba saiki kanthi ndownload versi beta kanggo sistem GNU / Linux, macOS, lan Windows liwat portal software gratis. Elinga, sanajan iki versi pre-release, ora cocog kanggo panggunaan mithagram produksi.

Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: